Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile



Shouts



Credit


Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



BEEN FOURTEEN YEARS A FEW DAYS AGO
Tuesday, May 21, 2013 | 7:01 AM | 0 comments
Bismillahirrahmanirrahim :) 


 Assalamualaikum, hai ! :D Pekabor? Sihat?
 Kalau tak sihat tu, pergi lah hospital atau klinik. Jangan takut dengan doktor tu pulak, dia manusia jugak. Macam kita, kita!Haha. Memang dah lama aku tak buka laman ni. Fiuhh, dah lain rupanya. Cantik :-D, thank you.

 Kepada kawan-kawan aku yang selalu sangat buat orang Happy. Aku terharu, seronok, gembira, hyper pun sebab ada kawan macam you all. Acewahh, apa apa pun thanks to ALLAH yang telah menyatukan kita di satu sekolah, satu kelas, satu negeri dan satu tempat :-P ayat apa ni solehah oi! Ahaa, bebalik kepada cerita yang aku nak cerita. Bukan benda ni yang aku nak ceritakan benda lain.

Sebelum aku melangkah masuk ke dalam sekolah menggunakan kaki kanan aku, Mimi dah tarik tangan aku dengan cara yang kasar jugalah (ganas betul, hahah) Katanya, nak pergi tandas. Kebetulan, aku pun nak pergi tandas masa tu, pelik jugalah. Duduk dalam tandas yang tak berapa nak wangi tu, nak dekat 10min! Lemas. pengsan. Koma. Ahhh! Keluar je dari tandas, aku jalan pergi dekat tempat kawan aku berkumpul.

Kringgg! Kringgg! (Loceng berbunyi)

Tetiba, semua kawan aku tarik aku (pelik aku dah menjadi jadi). Aku kata dalam hati 'mesti ada rancang apa apa ni, tapi takkan kot'. Sampai je depan kelas, aku nampak macam ada bayang bayang orang dalam ni. 'Aku agak dah'. Hahaha, Masuk je korang semua nyanyi lagu 'Happy Birthday To Me'. Terujanya aku time  tu hampa taktau. Nak nanges, melompat pun ada tau tak! :'(.


Kek (cakeAnisMimi harisSyamimi Afiqah dengan yang lain, Terima kasih untuk semua ni :-)


Malu yang teramat! 



Thank you, petang2 dapat keluar dengan Nur Alia Sofea :-)




Megat Caer, Thank you untuk rekaan yang telah digaffitikan :-P

Buat kali pertamanya aku disambut MENGEJUT macam ni. Thank you Thank you!
Terima kasih kepada yang dah ucap dekat aku. Tak de hadiah pun tak apa, cukuplah sekadar bagi ucapan. Aku dah cukup bersyukur :-). Lagi lagi dapat kawan macam hampa, Alhamdulillah! 
I love them so much! love alot :*  muahhh.
Sampai sini aje lah, lainkali kita update lain tajuk pula.

Assalamualaikum :D
Wednesday, October 10, 2012 | 3:42 AM | 1 comments

Hye , Assalamualaikum . Wahhhh ! dah lama tak bukak blog ni .
 Tetiba je rasa rinduu, hihikk. 
So , now sol tak tau nak  buat ape dahhh. yang sol boleh buat hanya update blog yang dah berapa saat, minit, jam, hari, bulan, tahun . Hehekk !
 Tahunn ? o.O Noo ! Tak mungkin dah masuk setahun aku pakai blog ni. Ermm, Time ni sol nak pegi kenduri kat Ipoh *kinta . Amat membosankan ! Haha, BTW sol nak cakap . My favourite colour  is Cokelat :D . Bye-bye .





Ohh noooo ! Basikal Hilangg !!!
Thursday, July 19, 2012 | 8:39 AM | 0 comments
 Heyyy , Dunia Blogerr yang penuh dengan follower ! :) Hoho , sol dah dapat banyak story nieyhh .  Meh sini dengar cek e'ah cite nieyhh !
Sol , Mimie and Syida memang dah rancang  nak datang sekolah petang tuu ...sebab  Mimie nak baud jahitan . Sampai je sekolah , kami terus naik tingkat 3 . kami nak tengok dorang main futsal :)  Heeee , ada abang alepp ! Sonokk nieyhh ..Lama dah tak lepak-lepak dengan dia macam duluuu ... Rinduu sesangatt ! hahah . Okehh , tadi abang alep sempat tepon sol guna public skolahhh ... eeeee , geramnyaaaa ! Maluu siottt . HOHO . dorang sume gelak . aduh . 
 Yea , sol sempat lagi tangkap gambar dengan Budak Niyhh !
 Ni kawan sol , Dia ... Come , gendott and Tembamm ! HAHAH . 
Haiyyakk . Saya mau cubet pipi awak yang besar tuuuu .. Comee !! okee . lepas je tangkap gambar dengan dia , Mimie dengan Syida tinggal Sol . Hurmm.. Sian sol . Haha , Ngada-ngaada satt ! Kami pergi bilik guru .. jenuh kami carik gunting dekat meja cekguu . Adesss ! 
oke , dahh habes buad jahitann ! Yeahh , Eh2x . . sol langkau cerita .  Sorryy ! Panjang sangat lahh . . 
Time nak balikk jee kann ? Kann ? Kann ? Basikal sol dengan mimie dah tak dekk !!! Tak tau pegi mane .. Kami pusing punya pusing ada kat tepi kereta cekguu . . Herhh , suka hati je naik basikal orang... Bukanye nak mintak izenn ! Bukan suasah pun nak mintak izenn ! rasenye sampai sini je kot storyy telling sol :D
Oke , babaii . 




Thursday, June 28, 2012 | 4:51 AM | 1 comments
Assalamualaikum, yeahh.. I am so proud of you my teacher Noreen .
huh , proud lha sangatt ! Geram tau takk dengan teacher niyh .. teacher sendiri yang cakap kalau tak lepas PBS   teacher dah tak nak amek tau pasal kamiii dah kann ? Are you sure that you don't want to take care of your student who didnt take PBS ? *Oh my englishhh... 


Tengoookk , kami punye seghonokk lha nak balikk ghumahh , tetiba teacher panggil name orang yang tak amek PBS agyhh ! Aduhh , mulaa lha aku Cool mase tu .. Huh , Naik biru muka aku .. maklumlah , Blue means cool.. Hahahahh , kawan-kawan aku semua dah masukk surau nak mayang... Teacher Noreen says that I , Fatin , Azleen , Izzamir , Syafiq And Haikal Oxy will get punish at bilik disiplin... Mase tu aku memang nak terkencingg gilaa-gilaaa ! bukan aku soghang jaa , kawan-kawan aku yang lain punn . . Haduuhh , Time tu kami dok maen Ossoomm-ossom , sape nak buad presentation duluu.. aku kena present no 3 !!! Time tu pulakk ada sukan Sk Wawasan .. Sebelum present , teacher halau kami pegy sembahyang duluu.. Baru senang nak hafal , time tu doa lha habess-habes... Herhh , lepas sembahyang kami terus pegy naek bilik guru ... tetibe cekgu sume tak dek . Carik punya carikk , teacher Noreen ada kat padang tengah jual airr ... huh , Mase tu kami memang kena teghukk lha dengan teacher Noreen . . Kalau hampa tengok sol mesty hampa gelak Nye !! Uwaaaa , kami kena duduk jauh berape meter dari teacher Noreen , pastu bace kuat-kuattt,.. dah lah serabuutt !! lagy-lagy kena buad kat tengah-tengah panass... Teacher noreen memang hukum habes kat kami time tuhh .. Dalam semua cekgu , cekgu tu paling kejam bagy kamii semuaa .. Aku tau dye lah yang bagy ilmu kat akuu .. aku tak sangguup nak cakap camtuhh . Hahahah... Teacher , I hope you can eccept me as your student.. I hope sooo !! 
Huhh , sampai sini je lha.... tangan ni dah tak larat menaipp dahh. nak tercabot dahh .